PANELNE ograje

Kakovostne in cenovno ugodne panelne ograje različnih višin: od 60 cm pa vse do 200 cm in tudi več, standardna širina panela je 2500 mm (2,5 m). Paneli so izdelani iz galvansko cinkane 5 mm debele jeklene žice z ojačitvami v obliki črke V. zaščiteni so s poliestrsko barvno prevleko – UV obstojno. Panele je možno dobiti v standardni temno zeleni barvi RAL 6005, po naročilu pa so paneli dobavljivi v kateri koli barvi po RAL lestvici.

Panelna ograja predstavlja trajno rešitev ograjevanja: stanovanjskih objektov, poslovnih objektov, javnih objektov (šole, vrtci, občine,…) brez vzdrževanja.

Podjetje Ograje Rogina proizvaja in montira vse vrste panelnih ograj. Glavne prednosti panelnih ograj so zelo dobra vzdržljivost, dolga življenjska doba ter nizki stroški vzdrževanja. Panelne ograje se zelo hitro postavijo in so primerne za različne lokacije (npr. za ograjevanje poslovnih objektov, skladišč, vrtcov, šol, otroških igrišč, stanovanjskih hiš, itd). Panelne ograje so izdelane iz jeklene žice, ki je cinkana in nato praškasto barvana v želeni barvi. Panelne ograje, ki so praviloma standarnih dimenzij (dolžina 200 ali 250 cm), se montirajo na kovinske strebričke, le ti pa običajno v točkovne temelje.